SVOLVÆRPAKKEN INKLUDERT KONSERT ELLER REVYFORESTILLING I SVOLVÆR


SVOLVÆRPAKKEN INKLUDERT SHOW 

 

1 x overnatting i dobbeltrom i felles suite på

     Lofoten Suitehotel, les mer

1 x frokost 

1 x toretters middag på Restaurant Du Verden 

1 x billett til aktuelle konsert eller forestilling 

 

                                                          Pakkeprisen er oppgitt under hver forestillingHALVDAN SIVERTSEN møter LVO

Lofoten kulturhus, søndag 17. mars, 18.00

 

Utgangspunket for turnéen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med myeKonserten arrangeres i samarbeid med Vågan Kulturskole. "Lofoten miniVoices" er kulturskolens barnekor, dirigert av Hege Steenhoff Hov. LVO ser frem til en publikumsvennlig konsert i særklasse. Prisbelønte bjørn Sagstad er engasjert som dirigent.

Halvdan Sivertsen er en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer. Hans konserter kjennetegnes blant annet ved hans unike evne til å blande humor med alvor. hans velkjente sanger som eksempelvis "Kjærlighetsvisa, "Sommerfuggel i vinterland og "Nordaførr vårvisa" er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora. halvdan har gjennom mange år og gjennom skiftende trender, befestet seg som en artist av rang.

Lofoten Og Vesterålen Orkesterforening er et semi-profesjonelt symfoniorkester med rundt 45 faste musikere. Det består av unge og voksne i et stort aldersspenn, samt profesjoneller musikere bosatt i regionen.


SVOLVÆRPAKKEN INKL. SHOW

Pris pr. person i dobbeltrom kr. 1740

Tillegg for privat suite: kr. 250 pr. person

 

For reservasjon: post@lofoten-suitehotel.no      Tlf:476 70 100