SVOLVÆRPAKKEN INKLUDERT KONSERT ELLER REVYFORESTILLING I SVOLVÆRSVOLVÆRPAKKEN INKLUDERT KONSERT 

 

1 x overnatting i dobbeltrom i felles suite på

     Lofoten Suitehotel, les mer

1 x frokost 

1 x toretters middag på Restaurant Du Verden 

1 x billett til aktuelle konsert eller forestilling 

 

Pakkeprisen er oppgitt under hver forestilling


 

Hellbillies - 30 år på vegen

Lofoten Kulturhus, lørdag 17.oktober kl. 20

 

I løpet av v vinteren, våren og høsten vil de besøke alle de største kulturhusene i landet. Tanken med denne spesielle konsertturnéen er å kunne møte sitt trofaste publikum, for sammen å se tilbake på de 30 årene som har gått, og kanskje også kaste et lite blikk framover ved å presentere noe nytt materiale.

I løpet av sine 30 år på veien har Hellbillies vært en stødig leverandør av perler til den norske sangskatten, samtidig som de har opparbeidet seg en status som et av vår tids mest vitale rockeband. Denne konserten er for et sittende og lyttende publikum, og vil ha én akustisk og én elektrisk avdeling. Bandet gleder seg veldig til å kunne møte sitt publikum på denne måten.Igen har brukt så lang tid som Truls på å krysse Grønland og han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. Han har intervjuet de største stjernene med middels god journalistikk og laget passe god mat med de største kokkene. Det er ikke den ting denne mannen får til.

Truls Svendsen har gjort karriere av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. Som en moderne Askeladd virrer han avgårde mot nye eventyr og denne gangen blir det et helt show. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd.

 

 

SVOLVÆRPAKKEN INKL. KONSERT

PRIS PR. PERSON KR. 1600

 

Tillegg for privat suite: kr. 250 pr. person

 

Gjør din reservasjon via mail:

post@lofoten-suitehotel.no 

eller ring oss på tlf 47 67 01 00

 

Visste du at Svolværpakken også fåes som gavekort?

Ta kontakt så ordner vi!