SVOLVÆRPAKKEN INKLUDERT KONSERT ELLER REVYFORESTILLING I SVOLVÆRSVOLVÆRPAKKEN INKLUDERT SHOW 

 

1 x overnatting i dobbeltrom i felles suite på

     Lofoten Suitehotel, les mer

1 x frokost 

1 x toretters middag på Restaurant Du Verden 

1 x billett til aktuelle konsert eller forestilling 

 

Pakkeprisen er oppgitt under hver forestillingMaria Haukaas Mittet & Lars Bremnes - Viser på veien

LOFOTEN KULTURHUS, FREDAG 8.MARS KL. 20.00 

 Med gjensidig beundring for hverandre som artister oppstod det tanker om et  musikalsk samarbeid mellom Maria og Lars, og fra rundt 1.mars blir de og finne på turnèveien sammen

 

Maria og Lars ønsker å gjøre en serie konserter sammen. De møtes på scenen gjennom egne viser og andre sanger som har stor betydning for begge.

 

Konserten fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band med tre musikere.

 

Gitarist og musikalsk leder.                                Bernt Rune Stray

Keyboardist og mulitinstrumetalist:                     Stein Austrud

Perkusjon:                                                          Karl Oluf Wennerberg

 

Vi kan garantere en flott konsertopplevelse for publikum

 

Kort om Maria Haukaas Mittet

 

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjon-finalen. I 2011 spilte Maria inn juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, hvor Maria synger flere låter på egen dialekt. I 2014 gav Maria ut sitt første norskspråklige album «HEIM» , der hun med stor suksess skrev egne viser, og fremførte andres på egen dialekt og med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. Gjennom sanger som «Folk i Husan» (Kari og Ola Bremnes) «Himmel i mella oss» og «Heim» har Maria funnet hjem til musikken som ligger hjertet nærmest. I 2015 stakk hun av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp», nettopp med en vise fra nord: Gjennom sorga går ei sang (Halvdan Sivertsen). I 2017 og 2018 turnerer Maria også med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen med egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet.

 

Kort om Lars Bremnes

 

Født i Svolvær og bosatt i Harstad siden 1997. Debuterte med «Stjernesukkertøy» i 1994. Lars har gitt ut syv album under eget navn, og to album med søskena Kari og Ola. Lars har fått Spellemannsprisen i 2000 og 2006 og i Prøysenprisen 2009. Lars jobber nå med ny plate og kommer i løpet av høsten ut med singelen «Elias». Mange har latt seg røre av sangen om flyktningen Elias gjennom en video på sosiale medier.

I 2015 slapp Lars albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1 s A- liste.


 

SVOLVÆRPAKKEN INKL. SHOW

PRIS PR. PERSON KR. 1820

 

Tillegg for privat suite: kr. 250 pr. person

 

Bestill direkte hos Lofoten Suitehotel, tlf: 476 70 100 eller send e-post til: post@lofoten-suitehotel.no